Kaip buvusi leidybos sferos darbuotoja esu aplankiusi ne vieną knygos pristatymą. Dar keletą teko organizuoti ir pačiai. Tad iš patirties galiu pasakyti, kad kulinarinių knygų pristatymai būna patys geriausi. Juk juose be pasakojimų apie tai, kaip kilo idėja rašyti knygą ar kiek laiko tai užtruko, visada būna ir maisto.
Dažniausiai labai skanaus.
Šį kartą apsilankiau knygos "Sezoninė virtuvė" pristatyme, pakalbėjau su seniai matytais kolegomis iš to pačios leidybos sferos, priragavau visokių skanių dalykų, pavarvinau seilę vartydama knygą, pabendravau su autore ir tikrai puikiai praleidau darganotą antradienio vakarą. Ko daugiau tereikia?
Nuotrauka iš Sezoninės virtuvės FB |
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą