2014 m. sausio 1 d., trečiadienis

Naujametiniai vakarėliai

18. Teminiai naujametiniai vakarėliai
Pastaraisiais metais, kai vėl pradėjau džiaugtis Naujųjų metų sutikimo vakaru, prie to labai prisidėjo tai, kad tuos kartus reikėjo persirengti. Prieš metus tema buvo režisieriaus Timo Burtono filmų personažai, šį kartą - muzikos stiliai ar atlikėjai. 

Tiek pernai, tiek dabar pats kostiumo idėjos ieškojimas ir įgyvendinimas sukėlė šiek tiek galvos skausmo, bet paskui visos investuotos jėgos atsipirko su kaupu. Labai smagu, kai žmonės rimtai pažiūri į persirengimo žaidimą ir patys nori pamatyti bei parodyti save naujame amplua. Tiesa, aš šį kartą nenužengiau toli nuo savo vidinio aš ir pasidariau gėlių karūną, kad tapčiau lietuviškąja Lana del Rey. O aplinkui buvo ir rokerių, ir pankų, ir disko bei country stiliaus atstovų ir net Prancūzijos gatvės muzikantų su akordeonu... 

Žinoma, net patys originaliausi kostiumai nepadarys jokio įspūdžio, jeigu susirinkusi kompanija bus ne prie širdies. Dėkui Die, kad mano atveju kompanija buvo tokia, kokios noriu šalia savęs ne tik šventėms, bet ir visiems metams.

Su Naujaisiais!

Jeigu kam nors prireiktų gėlių karūnos, ją galima pasigaminti taip!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą