2014 m. sausio 26 d., sekmadienis

Atradimai

43. Smagūs tinklaraščiai
Visai neseniai rašiau apie tai, kaip dieną praskaidrina saldainiai akims, o dabar ir vėl apie internetinius atradimus rašau... Na, tokia sėdėjimo prie kompiuterio ir laukimo savaitė pasitaikė. Bet turėjau progą atrasti kelis žavius idėjinius tinklaraščius, kurie leidžia man dar kartą pasvajoti apie šunį.

maddieonthings.com - šeimininkas tiesiog fotografuoja savo šunę Maddie, kuri daro tai, ką mėgsta labiausiai - miega arba stovi ant kokio nors daikto. Pavyzdžiui, kelmo, laiptų turėklų, šaldytuvo, krepšinio lanko... Norėčiau ir aš kada nors tokias nuotraukas daryti!

stuffonscoutshead.com - pitbulis, žavintis savo kantrybe. Jis gali ramiai sau laikyti ant galvos kelis sumuštinius, krūvą CD, picą, obuolį... Žodžiu, bet ką! Štai ką daro susikaupimas rimtiems darbams!

albertasbuvoteisus.wordpress.com - o šito tinklaraščio negaliu nepareklamuoti. Nors jis ne pasigrožėjimui vaizdais... Jis - naujoms žinioms apie visokias įdomybes, apie kurias rašo mano bučiokė M. Iki kito gruodžio pabaigos jame irgi turėtų atsirasti 365 įrašai, tad turite progą sužinoti 365 naujus dalykus!

O ką naujo pastaruoju metu internete radote Jūs? :)

Maddie turi net knygą apie save!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą